Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért lett sárga a kovászos...

Miért lett sárga a kovászos uborkám?

Figyelt kérdés

Életemben először csinálom, 2 napja tettem el. Még nincs kész, de ma néztem, hogy sárga. Nem az egész, de itt-ott sárga.

Mindent úgy csináltam, ahogy nagymamám elmondta, küldtem neki képet róla 2 napja, azt mondta, tökéletes, így kell kinéznie. Ma küldtem róla, milyen színe lett, azt mondja, ő még ilyet nem látott, pedig nem kevés kovászos uborkát csinált élete során... Akkor most mi történt?


2020. jún. 10. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megbuggyant. Jó forró,sós vizet készítettél rá? Lenyomattad kistányérral,vagy valami mással?
2020. jún. 10. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy kiraktad a tűző napra? (Bár felénk ilyen nem volt az utóbbi napokban...)
2020. jún. 10. 23:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!