Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Chili cseppet hogy lehet...

Chili cseppet hogy lehet felhasználni?

Figyelt kérdés
Kaptam három különböző fajtát, szemcsepp méretű üvegcsébe vannak. Egymilliószoros az erősségük, önállóan egy-egy csepp olykor el se oszlik, ha mégis, nemjó mellékízt ad az ételnek.
2020. máj. 17. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Az ilyen erőseket nem szokás megenni. Ezek csak jópofa ajándékok.
2020. máj. 17. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
16%
Orrba kell csepegtetni.
2020. máj. 17. 15:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Ajándék, de nem jópofa: [link]

Tudták, hogy szeretem, de felhasználni nem tudom...

2020. máj. 17. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltad valami szószban elkeverni, belefőzni az ételbe? Úgy legalább biztos eloszlik, és lehet hogy az íze is jobban beleépül a kajába.
2020. máj. 17. 18:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam levesekbe, pörköltekbe, de van egy mellékíze, ami nagyon nem oda való. Arra gondoltam, hogy ha veszek paprikakrémet (pl pár üveg Erős Pistát, vagy ilyen hasonlók), ezekbe mi módon oldódna fel? Melegítés, felforralás? Ezt most úgy kérdezem, hogy ki vagyok tiltva a konyhából, kb ennyit is értek hozzá... :)
2020. máj. 17. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!