Milyen serpenyőt ajánlotok/használtok hagyományosnak mondható teflonos,vagy jobbak a kerámia vagy egyéb szuperanyaggal bevontak?
Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 17:13
1/3 anonim válasza:
Ha tudsz rá vigyázni, és nem vakarod le a teflont fém forgatóval vagy villával, akkor az a legjobb megoldás.
2/3 anonim válasza:
Nekem a márvány bevonatos sokkal jobban bejön mint a teflonos. Csúszósabb a felülete és még zsiradék nélkül sem ragadna le az égvilágon semmi! Nagyon szeretem, szinte mindent abban csinálok. Öblösebb wok szerű kivitelben.
3/3 anonim válasza:
Szia.
A teflon serpenyőket nem ajánlom. Nem egy kutatás szól amellett, hogy a ptfe tapadásmentes serpenyők toxikus anyagokat bocsájtanak ki az ételbe már közepes hőfokon. Illetve elég könnyű túlhevíteni.
Ha fontos a tapadásmentes boritás akkor a tchibo saját márkás kerámia serpenyőjét ajánlom amely greblon ck2 dupla kerámia bevonattal van ellátva. Van egy másik amely c3 greblos boritású abban van ptfe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!