Megharagudnátok arra, aki egy speciális süteményt készitene, de nem mondaná el mielött megkóstolnátok?
Figyelt kérdés
Semmi rosszra nem kell gondolni, csak pl olyan csokis suti, aminek az alapja vörösbabbol keszult, vagy csicseri lisztbol stb.
Persze ugy, hogy tudja a szemely hogy senki sem erzekeny vagy allergias az adott titkos osszetevore?
Normalis hogy valaki megsertodik erre? Amig nem arultam el mindenkinek izlett a sutim, utana mar mindenki fujjogott.
2020. máj. 8. 17:16
11/14 anonim válasza:
én tuti nem sértődnék meg rád...
Egyszer barátnőm csinált céklás-csokis browniet... Nem tudtam, hogy van benne, mielőtt megkostóltam volna, annyit mondott hogy van benne egy különleges hozzávaló , kiváncsi rá h kitálálom-e hogy mi az... nyilván nem jöttem rá ..:D
Ne foglalkozz ezzel, ha valaki érzékeny valamire, akkor vszinű rákérdez mi van benne mielőtt ismeretlen eredetű dolgot megkostól...
12/14 anonim válasza:
Én nyitott vagyok ilyen dolgokra, a süti minden formájára. Ha meg nem ízlik, akkor úgysem eszem meg a kóstolás után. Én pl biztos nem akadnék fent ilyenen.
13/14 anonim válasza:
Ezen nem, ha pl szöcskeliszt vagy mittudomén más undibb dologból lenne igen, de ez így szerintem nem gáz ha biztosra tudod hogy senki nem érzékeny semmilyen összetevőre. Még azt se mondom hogy nem lehet benne olyan amit alapból nem szeretek, a gombát pl kifejezetten utálom, mikor kipróbáltunk egy vegán hamburgerezőt megkóstoltam a gomba alapú "húspogit" és egészen ízlett szóval adnék azért egy esélyt
14/14 Laylah válasza:
Na jó, most eszembe jutott, hogy valaki anyatejből csinált sütit, és ettől nem tudok elvonatkoztatni, mint titkos összetevőtől. Szóval meg nem sértődnék, de többet semmiből nem kérnék és imádkoznék, hogy a "rafinált praktikától" ne legyen semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!