Megharagudnátok arra, aki egy speciális süteményt készitene, de nem mondaná el mielött megkóstolnátok?
Figyelt kérdés
Semmi rosszra nem kell gondolni, csak pl olyan csokis suti, aminek az alapja vörösbabbol keszult, vagy csicseri lisztbol stb.
Persze ugy, hogy tudja a szemely hogy senki sem erzekeny vagy allergias az adott titkos osszetevore?
Normalis hogy valaki megsertodik erre? Amig nem arultam el mindenkinek izlett a sutim, utana mar mindenki fujjogott.
2020. máj. 8. 17:16
1/14 anonim válasza:
Ilyenkor én vagy előtte mondanám el, vagy utána csak ha rákérdeznek. De nagyon gyerekes ilyen miatt megsértődni vagy fujjogni. Kb 12-13 éves koromban voltam utoljára ezen a szinten.
2/14 anonim válasza:
Nem jogos.
Egyedül akkor h mondjuk én nem szeretem a babot. Hiába ízlik ha utána elmondod hogy abból csináltad, tudván, hogy nem szeretem.
Ez olyan gyerekes dolog hogy én elmondom, hogy nem de te megpróbálod megtalálni a módját hogy akkor is megkóstoljam.
Ha alapvetően nem lenne bajom az összetevővel nem sértődnek meg.
3/14 anonim válasza:
Nem haragudnék meg, megsértődni meg végképp nem. Felnőtt emberek még csak fujjogni sem szoktak ilyenre, ha jóízűen megették. Nem valami bizarr húsfélét etettél meg velük.
4/14 anonim válasza:
Manapság divatos lecikizni az egészségesen étkezőket, ne foglalkozz velük, majd ők is rájönnek 🙂
5/14 anonim válasza:
Abszolút nem érdekel, hogy miből gyártottad, ha finom és nincs benne mariska, vagy egyéb "huncutság"
6/14 anonim válasza:
Gyerekkoromban, ami nem mostanában volt, hanem a II.Világháború után pár évvel, szegény anyám a gesztenyepürét babból készítette és imádtuk. Még csak nem is tudtuk, hogy miből van, mert úgy volt ízesítve. Igaz összehasonlítási alapunk sem volt, de a lényeg, hogy finom volt.
7/14 anonim válasza:
Ha nem arról volt szó, hogy az illető mondjuk utálja a babot, és te ilyen módon akartad "csakazértis" megkóstoltani vele, akkor nem látok okot bármilyen sértődésre.
8/14 anonim válasza:
Én nem, csak ő ne haragudjon, hogyha kiköpöm :)
9/14 anonim válasza:
Elmondtad hogy nem igazi süti a tiéd?
10/14 anonim válasza:
Nem sértődnék meg, viszont ott köszönnék el tőled mint vendéglátótól. Értékelem ha valaki próbálkozik, és amíg nem gusztustalanságról van szó, addig teszek egy próbát ha szeretem a kérdéses alapanyagot. Viszont azt elvárom, hogy tudjam mit tesznek elém, főleg hogy bár nem vagyok allergiás, de például a hüvelyesektől olyan epegörcsöm lesz, hogy onnét legfeljebb mentővel visznek el. Tudom, benne van a kérdésben, hogy nincs érzékeny vagy allergiás vendég, viszont én például erről a hüvely dologról nem szólok magamtól, csak ha kérdezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!