Melyik vízszűrő kancsót tudnátok ajánlani? Mi a fontos rész, mitől lesz jobb az egyik a másiknál?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 19:35
1/3 anonim válasza:
brita - minden sarkon kapni hozzá betétet
2/3 anonim válasza:
Brita kancsó van nekem is, már tizen éve. Nagyon jó.
3/3 anonim válasza:
A szűrt víznek más az íze, mint a csapvíznek. Ahány szűrő, annyiféle az íze. Ezek kis eltérések, és néhány nap alatt hozzá lehet szokni az új ízhez, de egyéni ízlés kérdése, hogy kinek melyik ízlik. Nekem a Brita vize kevésbé ízlett. Laica szűrőt vettem, amihez sok üzletben vehetsz szűrőt, akár Intersparban is. Ismerősöknél volt lehetőségem megkóstolni több féle márkával szűrt vizet, így választottam.
Fontos, hogy ismert, nagy márkát válassz, mert így valószínű, hogy évek múlva is tudsz majd szűrőt vásárolni. Ha van lehetőséged, kóstolás alapján dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!