Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kell az elrakott lekvárt...

Miért kell az elrakott lekvárt dunsztolni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 13:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha a forró lekvárt lezárva szigetelten tartod két napig a hő megöli a mikroorganizmusokat.
2010. júl. 27. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Meg a mikroorgazmusokat.
2010. júl. 27. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
magyarul ez tartósítja a lekvárt
2010. júl. 27. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!