Kelttésztát ha ma bekeverem fánk sütéshez Az jó ha csak holnap sütöm ki?
Figyelt kérdés
2020. febr. 15. 18:09
2/5 anonim válasza:
Ha összeállítás után hütöben tartod holnapig, akkor nem lesz vele semmi gond, söt sokkal jobban lehet vele utána dolgozni.
Ha szobahömérsékleten hagyod, akkor viszont tönkremegy, nem lesz ehetö.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
Nagyanyám is mintha a hűtőbe tette volna másnapig csak nem voltam benne biztos
Rég volt.
2020. febr. 15. 18:21
4/5 anonim válasza:
Én rendszeresem készítek kelt tésztákat ilyen módon, és csak pozitív tapasztalatom van vele. Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Mi az ablakpárkányra tesszük letakarva vagy a hűtőbe és pár óra múlva el is kezdjük sütni. Nem szoktunk másnapig várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!