1/3 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! Sőt, abban is kelesztheted. Az előnye: egyenletes hőmérséklet, abszolút jó!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azért kérdeztem, mert a fánk tésztája olyan nagyon lágy, puha, sokkal több folyadék van benne.
Akkor kipróbálom.
2020. febr. 14. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!