Frissen reszelt torma sok lett! Hogyan lehet úgy eltenni, hogy megmaradjon az ereje, illóolaj-tartalma?
Figyelt kérdés
2019. dec. 10. 14:13
1/11 anonim válasza:
Keverd el egy kis cukros ecetes vízzel és tedd zárható fedelű üvegben a hűtőbe. 1 hétig biztosan eláll.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Szerinted cukor muszáj ebbe? Nem tartunk itthon kristálycukrot.
2019. dec. 10. 15:09
3/11 anonim válasza:
Én majonézzel kevertem össze 1 hónappal ezelőtt, hűtőben tartom, és még mindig finom és csipős.
4/11 A kérdező kommentje:
Igen? Köszönöm az ötletet!
2019. dec. 10. 16:37
5/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a majonéz olajtartalma meg tudja tartani a torma illóolaját.
2019. dec. 10. 16:52
6/11 anonim válasza:
Mi készítettünk ecetes tormát (víz+ecet+cukor+só), épp csak annyi folyadékkal, hogy nedves és összeálló legyen a torma.
Három hónapja van a hűtőben, kutyabaja.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
Mindenkinek mentek a zöldek!
2019. dec. 10. 21:10
8/11 anonim válasza:
Porcukor is jó, nemcsak kristály, de sima ecetes víz is valamilyen édesítővel, hogy ne legyen vad savanyú.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Végül ecetes vízben lett csinálva, de nem olyan sok ecettel. Majd meglátjuk, így meddig bírja.
2019. dec. 12. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!