Saslik sütőben?

Figyelt kérdés
Hús van. Hogyan gyorsan ma?
2019. dec. 6. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha van 1 órád rá, pácold be a húst.

Én sorban felszúrom az alapanyagokat a pálcákra, alufóliában sütöm, majd ha minden puha, kibontom és rápirítok.

2019. dec. 6. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
OK. Így már csinaltam.nem nagyon sikerült. Kicsit száraz is lett
2019. dec. 6. 16:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Az interneten sem találok semmi ördögi ötletet
2019. dec. 6. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Beszélni magyar?
2019. dec. 6. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha túl száraz lett, akkor a sütés módja volt rossz.

Ahogy írták, elöre pácold be a húst olajos pácba, esetleg egész vékony baconszeleteket tegyél a húsdarabol mellé.

Én sosem teszem alufóliába (grillen sem teszi senki), hanem a sütöbe alulra teszek egy lapos tálban vizet, hogy a sütö kellöen gözös legyen, akkor nem szárad ki.

Kb 180-200 fokon sütöm, amíg szépen megpirul (ez nálam általában kb fél óra).

Akkor szárad ki a hús, ha egyrészt a sütö nem elég gözös, másrészt ha alacsony höfokon próbálod sütni.

2019. dec. 6. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

A saslik 2 dologtól nem lesz saslik: a sütőtől meg a gyorsaságtól. Hosszú pácolás és szabad füst nélkül nem lesz az igazi.

Inkább szeleteld fel a húst, fűszerezd be, és süsd ki sütőzacskóban sütőben. Gondolom tarja, már ha saslikról beszélünk ;)

2019. dec. 6. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
telen pl nem mindig van kedvem kiulni grillezni, akkor bent csinalok sutoben. ne legkeveredesben csinald, jol pacold be, tegyel melle sok hagymat szalonnat stb, (ahany haz annyi szokas ugye, meg ki mit szeret rajta) ha felsz h kiszarad, takard le alufoliaval, de ne erjen a kajazhoz, vagy akar fedo is, ha van akkora es sutoallo. de nagyobb seroenyoben hamarabb megvan, arra radobok egy fedot es 10-10 percig hagyom fedo alatt, nem baj ha sok le van alatta. elso 10 perc utan megforditom utana pedig fedo nelkul rapiritok, a le elparolog, ha nagyon szaraz potolom egy kis zsiradekkal (eleve keves zsiradekon kezdem a sutest) igy nem szokott kiszarad i es megis omlos puha lesz a husi. a nagy sefek szerint mar idejetmult h kiszarad a hus ha elore nem piritod korbe, semmi nem er mert nem tart bent semmit, egyre tobb helyen olvasom ezt. raadasul en se szomtam es mindig jo lesz a husi
2019. dec. 9. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!