Fahéjas szilva / Lecsó rozéval / Sör citrommal. Van-e még ilyen kombináció, ami eszméletlenül jól passzol egymással?
Trollok hajlanak éhen. Értelmes válaszokat keresek. Ha tudsz ilyet, írd meg kérlek. És ide kommenbe.
Bár akinek ennek a megértése gondot okozott, azt csak sajnálni tudom.
Töltött paprika, DE...
A paprikák darált húsos pörkölttel megtöltve, rizs-tojás csak mutatóban a töltelékben kötőanyagként, hogy ne folyjon ki.
7-es vagyok
Pedig egyszerű!:)
A rendes töltött paprikába nyers, fűszerezett darált húst teszel, rizzsel elkeverve. Egyénenként változó, hogy ki és mit tesz bele, vöröshagyma, fokhagyma, őrölt bors, só, stb.
Amit én írok, abba elkészítesz egy hagyományos pörköltet, intenzívebben ízesítve mint a megszokott pörkölt, mert a paprikával való főzéssel kifől az izéből. Keversz bele kevés készre főzött rizst, egy tojást és innentől kezdve ugyanúgy készíted mint a hagyományost. A különbség, hogy rövidebb ideig kell főzni, mint a megszokottat, mert minden főzött benne, elég ha már a paprika megpuhult. Ugyanúgy aztán paradicsomszósz és főtt krumpli.
Mi egyszer ezt kitaláltuk, mert volt maradék pörkölt, zöldpaprikák és kísérleteztünk. Nekünk ízlett, azóta sokszor konkrétan így csináljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!