Romlott lehet ez a hús szerintetek?
Figyelt kérdés
Kedden főztem és több húst vettem mint kellett volna úgyhogy fél kilót visszafagyasztottam. Viszont a zacskó amibe benne van kilyikadt. Ettől megromolhatott a hús?
A vissza fogyasztást a tévhittel ellentétben nem romlik meg. A lyukas zacskó miatt kérdezem.
2019. okt. 25. 09:33
1/6 anonim válasza:
A tévhit az, hogy a lyukas zacskó bármiféle problémát okozhat.
A visszafagyasztás ellenben valóban elég veszélyes dolog.
2/6 anonim válasza:
A zacskónak semmi köze a hús állapotához. Ha minden csomagolás nélkül tennéd be a fagyasztóba, akkor sem lenne baja.
3/6 anonim válasza:
#1. Mi a baj a visszafagyasztással
6/6 anonim válasza:
Tedd bele a húst, a szakadt zacskóval együtt még egy zacskóba, nem azért mert megromlik, hanem azért,mert a fagyasztóban is ki tud száradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!