A pörköltet szándékosan oda szoktátok égetni?
Hát ez tényleg pörkölt 🥴 Kockázott husival még asszondom, hogy legyen pörkölt, amennyi ház annyi fűszerezés. De ezt inkább keverd bele egy adag tésztába és tejföllel, sajttal a tetején dobd be a sütőbe.
Én ezt a receptet szoktam használni, TV paprika és sűrített paradicsom kivételével. Az olajjal amúgy nincs nagy baj, zsírral tényleg finomabb, de olajjal sem rossz. Viszont a leveskockát igazán nem értem.... De gyanús, hogy az kap oda.
Nem tudom miért csodálkoztok a darált húson.
Nem kell hozzá sok képzelő erő, hogy abból is lehet pörköltet készíteni. Ha egyetlen recept sem lenne a neten, akkor azt mondanám én találtam ki, de ez közel sincs így.
Ja amúgy a sűrített paradicsomot ki is felejtettem, azt mindig teszek bele, de a TV paprikától kiszaladok a világból. Már a főzés idején is egy agresszív szag áramlik ki belőle. Nélküle sokkal jobban ízlik a pörkölt. Ja és persze a darált hús meg azért van, mert jobban ízlik vele a pörkölt. Akik csodálkoznak rajta, valószínűleg sosem próbálták, így a vele kapcsolatos elmarasztaló véleményt nem is értem, hogy miből merítik.
A leves kocka is hosszas kísérletezés eredménye. Kipróbáltam szinte az összeset.
Véleményem szerint a legjobb a Maggi marhahús leves kockája.
Ne hurrogjátok le, míg ki nem próbáltátok.
Ugyanezt dobom bele a húslevesbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!