Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A pörköltet szándékosan oda...

A pörköltet szándékosan oda szoktátok égetni?

Figyelt kérdés
Annyira pontosan kimérek minden, ugyanúgy készítem mindig, mégis vannak eltérések. Lehetséges, hogy nem szabad annyira vigyáznom és oda kell kapatni valamennyire ?

#pörkölt #odaégés #pörköltet #odakapatni
2019. okt. 2. 22:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Persze, hiszen azért pörkölt. Oda kell pörkölni.
2019. okt. 2. 22:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
sose égettem még oda semmilyen pörköltet
2019. okt. 2. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem :D De ha véletlenül megtörténik, akkor mindenkinek előadom, -vagyis csak annak, aki észre veszi- hogy direkt csináltam, a pörköltet pörkölni kell. :D
2019. okt. 3. 01:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Nem.

De nem is szoktam hozzá semmit pontosan kimérni.

2019. okt. 3. 05:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell odaevetni égetni és kimerni sem semmit. Mit meregetsz??
2019. okt. 3. 06:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

LoL

Hogyne, úgy a finom, ha fekete, füstöl és keserű.

Mit lehet egy pörköktön pontosan kimérni?

2019. okt. 3. 06:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
94%

Elvileg a pörkölt azért "pörkölt", mert a húskockákat előtte a zsiradékon és a hagymán kicsit meg kell/ene futtatni, (pörkölni) hogy kapjon egy kis kérget, de így nagyon kevesen csinálják.

Amikor már benne van a pirospaprika, akkor már ne kísérletezz ezzel, mert leég és keserű lesz!

2019. okt. 3. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért szoktam inkább úgy fogalmazni, hogy a hagymára ráteszem a húst, és fehéredésig sütöm, forgatom benne. Utána mehet a törtpaprika és rögtön egy kis víz...


Ha már KozmaGyuri meglátogatta, legjobb, ha rögtön átrakod egy másik lábasba, ami még nem pörkölődött meg, akkor talán még ehető lesz. Vagy kuka az egész.

2019. okt. 3. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 A kérdező kommentje:

Úgy látom jelentősen megoszlanak a vélemények.

Most utoljára sikerült odakapatnom a pörköltet és jobban ízlett a végeredmény. Kérdés, hogy nem más miatt lett e jobb íze ?

Elég egyszerűen csinálom.

- Olaj

- darált hús (30% zsír)

- hagyma

- édes fűszer paprika

- csípős fűszer paprika

- bors

- köménymag

- leveskocka

2019. okt. 4. 01:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Olaj????? Darálthús????? Abból hogy lesz pörkölt????😰😰😰😰😰
2019. okt. 4. 04:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!