Nagy mennyiségű tormát kaptam, megpucoltam, hogyan tároljam?
Hát ha megpucoltad, akkor kénytelen leszel lereszelni és kis bébiételes üvegekbe eltenni. Nagy üvegekbe nem érdemes, mert felbontás után romlik, tormából egyszerre nem eszik sokat senki.
A helyedben nem pucoltam volna meg mindet, hanem egy használaton kívüli, földdel teli nagy vödörbe/vödrökbe dugdosom és hűvös helyen tartom. Ez beválik akkor is, ha nincs pincéd. Sokáig friss így a torma. Nem írtad, mennyi az a nagy mennyiség. Esetleg ajándékozd tovább, akinek kell az ismeretségi-rokoni körödben.
Lereszeled és csinálsz tormaszószt főtt hús mellé, tormás sonkatekercset hidegtálra, ecetes tormát üvegekbe (ahogy már írták) vagy ezeket: [link]
Teheted borogatásként: [link]
Millióféleképpen felhasználhatod mert nagyon egészséges!
Ami ezek után megmarad, azt tényleg ajándékozd el, még a reszelésével sem kell bajlódnod!
Rakj minden szoba közepére belőle, egyenletesen. Így hozza legnagyobb szerencsét.
Jól tetted, hogy megpucoltad, mert úgy gyakoribb a szerencseáldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!