Ha elsóztam a Carbonara szószt, így tudom javítani?
Figyelt kérdés
Ha a tésztát abszolút nem sózom meg. Nagyon rossz lesz?2019. aug. 18. 13:40
1/5 anonim válasza:
Milyen carbonara szószt készítesz, amikor még nem fözted meg a tésztát?
A carbonara úgy készül, hogy megfözöd a tésztát, leszüröd de valamennyi tésztalevet félreteszel), a lábasba teszed a bacont, kicsit megpirítod, visszateszed a tésztát, elzárod a tüzet, ráteszed a nyers tojásokat, összekevered és kevés tésztalével higítod, majd sok frissen örölt borssal megszóva azonnan tálalod!
(NEM, sajt nem kerül rá az eredeti recept szerint. Meg külön szószt sem föznek!)
2/5 anonim válasza:
Nyilván nem ilyet készített, első.
Kerdezo!
Mi a recepted? Valamelyik alapanyagból tegyél bele egy picit még pluszban és jó lesz
3/5 anonim válasza:
Kevesebb szószt tegyél a tésztára, utána keverd össze, kóstold meg, ha nem túl sós. jöhet megint egy kis szósz, s így tovább. A tészta vizébe ne tegyél sót!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, főleg hármasnak! Jó lett. :)
2019. aug. 18. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!