Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha sárgarépát szeretnénk...

Ha sárgarépát szeretnénk lefagyasztani akkor elö kell fözni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
A sárgarépának szerintem nem tenne jót a fagyasztás, teljesen elfonnyadna a fagyasztóban.
2010. júl. 11. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nyersen szoktam, főzésre előkészítve, azaz tisztítva.
2010. júl. 11. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmik baja nem lesz a sárgarépának! Kapni is lehet mirelitet! Nem szoktam semmilyen zöldségfélét előfőzni,és mindegyik jó felengedés után is. Gondolom,nem nyersen akarod enni.
2010. júl. 11. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A zöldborsót és a zöldbabot szokás előfőzni kicsit,bár ezeket sem muszáj. A répát lehet fagyasztani,nem fonnyad össze...Édesanyám inkább mindig vesz a zöldségesben,én emg úgy csinálom,ahogy nagymamám...lefagyasztom.Mamámék megtermelik a kertjükben,és x mennyiséget eltesznek a pincébe,homok közé dugva,hüvösre.Másik részét meg dobozokba,és irány be a fagyó...sárgarépát,fehérrépát,karalábét,zellergumót,zellerzöldjét,paradicsomokt(kicsikéket) petrezselymet,meg erős paprikát (sok fajta van neki mindig) szokott mama eltenni fagyasztóba...van,hogy a szárazbabot is oda teszi..egyiknek sincs semmi baja,ugyanolyan finom lesz ha megfő,és ugyanúgy megadja az ízét...

Pucold meg tehát a répát,mosd le,csepegtesd le,és tedd nyugodtan a fagyasztóba...főleg ha nagyobb mennyiséget vettél..jó lesz máskor is:)

sok szerencsét:)

L/19

2010. júl. 12. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell!
2010. júl. 12. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim válasza:
100%
nem!
2010. júl. 18. 04:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 gungasam ***** válasza:
NEEEM!!! De érdemes minél kevesebb levegővel fagyasztani, vagyis zacskóban. Minél kevesebbszer elővenni, vagyis adagonként zacskózni.Teljesen felhasználásra készen, hogy nehogy felengedjen amikor a levesbe dobod vagy a tepsibe.Valamint érdemes előhűtenimielőtt a fagyasztóba kerül, mert így gyorsabban fagy meg vagyis kevésbbé jegesedik.
2019. ápr. 29. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!