Ha sárgarépát szeretnénk lefagyasztani akkor elö kell fözni?
A zöldborsót és a zöldbabot szokás előfőzni kicsit,bár ezeket sem muszáj. A répát lehet fagyasztani,nem fonnyad össze...Édesanyám inkább mindig vesz a zöldségesben,én emg úgy csinálom,ahogy nagymamám...lefagyasztom.Mamámék megtermelik a kertjükben,és x mennyiséget eltesznek a pincébe,homok közé dugva,hüvösre.Másik részét meg dobozokba,és irány be a fagyó...sárgarépát,fehérrépát,karalábét,zellergumót,zellerzöldjét,paradicsomokt(kicsikéket) petrezselymet,meg erős paprikát (sok fajta van neki mindig) szokott mama eltenni fagyasztóba...van,hogy a szárazbabot is oda teszi..egyiknek sincs semmi baja,ugyanolyan finom lesz ha megfő,és ugyanúgy megadja az ízét...
Pucold meg tehát a répát,mosd le,csepegtesd le,és tedd nyugodtan a fagyasztóba...főleg ha nagyobb mennyiséget vettél..jó lesz máskor is:)
sok szerencsét:)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!