Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért ragad bele az első...

Miért ragad bele az első gofri a sütőbe? És a többi is elég nemezen jön ki? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
A tèsztába is van olaj és a sütőt is kikenem vajjal, mégis a legelső gofri szinte mindig bele ragad, aztán alig tudom kikaparni. A többi gofri a Sütő felső részére tapad, ezeket nagy nehezen le tudom operálni de ezt is szinte úgy kell lehúzni.

2019. júl. 27. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Lehet hogy mar a telfon rossz? Mosogatogepben van mosva a tartoja? Vagy mar serult a teflon felulete? Ha serult, onnantol kezdve mindig beleragad, tokmind1 mennyire tocsog a zsirtol...
2019. júl. 27. 22:01
 2/5 anonim válasza:
77%

Gofrinként 1 tojás vagy tojáspótló kell a tésztába hogy ne ragadjon le.

Ha új a sütő az első mindig leragad.

Talán rossz a sütő vagy nem elég meleg, vagy nem hagyod elég időt sülni.

Ezek a tippjeim

2019. júl. 27. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem raksz bele sok cukrot?
2019. júl. 27. 22:19
 4/5 A kérdező kommentje:
A Sütő elvileg jó legalábbis nem tűnik sérültnek. Most az olvastam margarint kell rakni a tésztába bár elvileg az olaj is azt a funkciót tiltené be. Lehet nem várom meg míg eléggé felmelegszik a Sütő ??? (ez nálatok kb mennyi idő). A gofrikat 4 percig sütöm elég szokott lenni.
2019. júl. 28. 10:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Na megint megpróbáltam. Elég sokáig hagytam a sütőt melegednj, mégis az első bele ragadt A többivel nem volt gond. Egyszerűen nem jövök rá mi a gond. Még tovább kéne melegednj hagyni a sütőt ??
2019. júl. 28. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!