Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Meddig áll el így a torta?

Meddig áll el így a torta?

Figyelt kérdés
Ma sütöttem,hűtőben van,egészen kb.holnap 1 óráig.2re viszem szulinapba,ott rogton megennénk.1 órát a krémes torta kibír 28 körüli fokban?

2019. júl. 16. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Nem lehet valahogy úgy szállítani, hogy mellé beraksz fagyasztótasakot?
2019. júl. 16. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Hogyan, mivel szeretnéd szállítani a tortát? Ha pl gyalog, de légkondis a busz, akkor nagyobbak a túlélési esélyei.

Jégakkut én mindenképpen tennék a tortadobozba, vafy ha az nincs, akkor vizes palackot lefagyasztva, a doboz oldalához kötve (igaz ez csak elég nagy méretű papírdoboz esetén működik).

Milyen maga a torta és milyen a burkolása, feldíszítetted már teljesen, ha igen, mivel? Mert vannak olyan esetek, amikor bedughatod a fagyasztóba fél-egy órára a szállítás előtt és akkor jól lehűl, jobban is bírja a szállítást.

Kicsit melegebb volt az idő, amikor másfél órát utaztam egy tortaval, de semmi baja nem lett, külalakilag sem, mondjuk én parfétortadobozban és jégakkut alátéve vittem, előtte való éjszaka pedig a leghűvösebbre - nekünk 1 fok - állítottam a hűtőnket, mert sajnos olyan krém volt a burkolása, hogy azt nem lehet fagyasztani.

De az a lényeg, hogy van esélyed és szívesen segítek is kitalálni, milyen óvintézkedések kellenek neked :)

2019. júl. 17. 06:59
 3/5 anonim ***** válasza:
26%
1 óra alatt még a Nap felszínén sem lenne semmi baja.
2019. júl. 17. 07:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Eszembe sem jutott a jég akku,köszönöm!A dobozba berakom majd a torta mellé az akkut,és úgy remélhetőleg nem lesz semmi baja.Egyébként kocsival viszem egy parkba,de amint az ünnepelt is ott lesz,megesszük.
2019. júl. 17. 12:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor úgy elvileg nem lesz baja, bírnia kell :)
2019. júl. 17. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!