Meddig áll el így a torta?
Hogyan, mivel szeretnéd szállítani a tortát? Ha pl gyalog, de légkondis a busz, akkor nagyobbak a túlélési esélyei.
Jégakkut én mindenképpen tennék a tortadobozba, vafy ha az nincs, akkor vizes palackot lefagyasztva, a doboz oldalához kötve (igaz ez csak elég nagy méretű papírdoboz esetén működik).
Milyen maga a torta és milyen a burkolása, feldíszítetted már teljesen, ha igen, mivel? Mert vannak olyan esetek, amikor bedughatod a fagyasztóba fél-egy órára a szállítás előtt és akkor jól lehűl, jobban is bírja a szállítást.
Kicsit melegebb volt az idő, amikor másfél órát utaztam egy tortaval, de semmi baja nem lett, külalakilag sem, mondjuk én parfétortadobozban és jégakkut alátéve vittem, előtte való éjszaka pedig a leghűvösebbre - nekünk 1 fok - állítottam a hűtőnket, mert sajnos olyan krém volt a burkolása, hogy azt nem lehet fagyasztani.
De az a lényeg, hogy van esélyed és szívesen segítek is kitalálni, milyen óvintézkedések kellenek neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!