Svéd uborkasalátát tett már el valaki? Ha túl erős az ecetes lé, az majd állás közben fog kicsit gyengülni?
Persze lehet alakítani a recepten ízlés szerint, de én most csináltam először, és mindenből az előírt mennyiséget mértem ki.
A recept ugyanannyi ecetet ír, mint vizet.
Ezt frissen erősnek találtam, de az első adagot eltettem így.
Mi a tapasztalat, később másabb lesz az összeéréstől?
Miután jobban beleástam magam, rengeteg receptes oldalon megtaláltam ezt a receptet, ilyen arányokkal, illetve időközben már többször tettem el, mindig amennyi uborka érik...
A "sok is" meg az "ehetetlen lesz" számomra egyet jelent: soha ki sem próbáltátok.
Ezek már kipróbált, finomhangolt receptek, a magyar ecetre alakítva, és nem, nem sok a mennyiség, ha valaki idetévedne, mert ő is épp akar csinálni, ne dőljön be azoknak, akik csak találgatnak, de sosem ettek.
10%-os ecetet használok, amennyit a recept ír, de lehet bele egyéb fűszereket is tenni, tényleg sok recept van a neten, lehet olvasgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!