Idegenforgalmi szakmenedzser ( OKJ) végzettségem van, erős alapfokú német nyelvtudással, több szakmai tapasztalattal. Milyen állást kaphatnék sürgősen Bp. Vagy környékén?
Rendes, bejelentett 8órás munkára gondolok minimálbérrel.
Azért kéne, mert mindjárt itt a hónap vége, és sürgősen fel akarok mondani a munkahelyemen. Az okokba most nem akarok belemenni, lényeg, hogy szeretnék már lépni, és nagyon hálás lennék egy kis ötlet vagy segítségnyújtásért.
Válaszokat előre is köszönöm!
ÖÖ, nem tudom, hogy a fenn említett válaszoló hogyan gondolta az előbbit.... talán túl keveset arra gondolt?
Nos, a mostani munkahelyemen se akarják megadni, azért ragaszkodom ehhez (vagy pozitív esetben reménykedek egy kicsivel több jutattásban) , mert ismétlem magamat: a mostanit ami igazándiból járna nekem, azt sem hajlandók megadni, pedig birkatürelmem volt.....
Igen, arra gondoltam, hogy akinek van egy rendes végzettsége, az nehogy már minimálbérért dolgozzon.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!