4 hónapos csikemell?
Baj ha én nem eszem meg a 4 hónapos csirkemellet, ami a fagyasztóban van? Apám h ül y ének néz, mert szerinte az meg nagyon is bőven jó.
Én már az 1 hónaposat sem eszem meg szívesen.
Miért szerinted mi baja ?
Mi levágjuk a disznót februárban és azt a húst esszük egész nyáron.
Fagyasztóban nincs hogy elromlania.
Eltsszük az epret majásuban és télen fogyasztjuk el. Az a lényege a fagyasztásnak hogy eláll sokáig.
"A húsfélék hosszú ideig fagyaszthatók, de típustól függően van, amelyik egy évig is eláll, másokat 1-2 hónapon belül javasolt felhasználni. A vadhúsok és az egész baromfi 8-12 hónapig tárolható a mélyhűtőben, darabolva 9 hónapnál tovább ne tartsuk őket a fagyasztóban, a baromfi aprólékot és a darált húst pedig csak 3-4 hónapig hagyjuk ott. A nyers rostélyos, a bélszín vagy a karaj 4-12 hónapig áll el.
A főtt húsoknál a határ 2-3 hónap, a sonka, a virsli, a bacon, a szalonna és a kolbász 1-2 hónapig tartható csak a mélyhűtőben. A főtt húst 2-6 hónapig fagyaszthatod, a sülteket 1-3 hónapig. Ezek az adatok a legalább -18 fokon fagyasztott húsokra érvényesek. Felolvasztott húst semmiképp ne fagyaszd újra."
Jaj de cuki vagy, hogy törölteted a kommenteket.
Akkor is hülyének nëzlek.
A fagyasztó arra való, hogy hónapokig vagy akár évekig elálljon benne a kaja. Igen, hülyeség nem megenni a 4 hónapos csirkemellet.
Az első válaszolóhoz hasonlóan mi is egész évben ugyanazt a disznót esszük, de van, hogy még a következő vágásnál is van még belőle. Nincs a fagyott húsnak semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!