Bagatell kérdés, de nekem nem egyértelmű. Az aranygaluskát hűtőben kell tárolni?
Figyelt kérdés
Kelttészta, de én azokat sose tettem hűtőbe. Viszont egyik nyáron elől volt a melegben és valahogy megártott neki úgy ettük meg. Mindenki rosszul lett utána. Szóval hova tegyem így. Hűtő vagy maradhat lefedve elől csak ne süsse a nap? :) Előre is köszönöm!2019. jún. 8. 20:58
1/2 anonim válasza:
Nem, a tésztáját nem, csak a mártását, azt csak közvetlen tálalás elött tedd rá a tányérokban évö adagokra.
Ha így tároltad annak idején, akkor nem ettöl lett baja mindenkinek. HA a mártás volt kinn vagy ráöntve állt úgy, akkor az érthetö, az könnyen romló étel.
Vagy esetleg még az lehet, hogy ha megfelelöen tároltad is, hoyg a mártásban valami (pl tojás) eleve fertözött volt.
2/2 anonim válasza:
Én biztos beraknám ilyen melegben a tésztát a hűtőbe. A legtöbb pékárut is ott tárolom ebben a melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!