Ti milyen tartós élelmiszerekkel szoktátok betárazni a hűtőt?
Figyelt kérdés
Ami nem romlik meg legalább 1 hétig,
például felvágott helyett inkább kolbász.
2019. jún. 4. 08:13
1/11 anonim válasza:
Füstölt áru, kemény sajt, vaj, kacsazsírom mindig van amit magam sütök ki, tojás.
2/11 anonim válasza:
Csak a tojás ès a rama kocka ilyen, sosem lehet tudni mikor jön rám a süthetnék
3/11 anonim válasza:
Tartós élelmiszert nem rakok hűtőbe. Szalonna, kolbász, sonka és hasonlókat nem tárolok hűtőben. Mást, vagy fagyasztóba, vagy konzerv, üveges dolgok polcon. Nálam hűtőbe főtt kaják, továbbá paprika, paradicsom, retek, uborka, zöldhagyma és hasonlók vannak.
4/11 anonim válasza:
Ami mindig van a hűtőben: vaj, sajtok, tej, tojás. Mást csak akkor veszek, ha kell. Felvágottat és kolbászokat soha nem eszem. Max. igazi érlelt sonkát, tehát nem gépsonkát. Tartós élelmiszerek, alapanyagok vannak otthon, pl. liszt, zabpehely, tonhalkonzerv, cukor, tészta, stb., de ezek nem a hűtőben vannak.
5/11 anonim válasza:
Tartós élelmiszert nem hűtőben tárolunk.
8/11 anonim válasza:
#1. voltam. Szerintem a kérdező kicsit átértelmezte a tartós élelmiszer fogalmát, mert közben írta azt is, hogy ami legalább egy hétig eláll. Tehát én eszerint adtam a választ.
Füstölt árut valóban nem szükséges hűtőben tárolni, viszont nem mindenkinek alkalmas az otthona arra hogy fellógassa szellős, hűvös helyre.
Kihagytam még a listából: Saját készítésű pesztó is van a hűtőmben, az is eláll jó pár hétig, azt viszont tényleg ott kell tárolni, valamint a már megbontott lekvárt is.
9/11 anonim válasza:
A hűtőben sajt, tojás, tejföl, vaj, májkrém, joghurt, tej mindig van. Felvágottat nem fogyasztunk.
10/11 anonim válasza:
Hűtőben egy hétig nem tárolok ételt,mert ha nem is romlik meg,de valahogy par nap után más íze lesz. Bár én 3 naponta megyek vásárolni,addig meg szinte minden eláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!