Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A sós karamella sós?

A sós karamella sós?

Figyelt kérdés
Nagyon sok youtube videóban látom, eszik ezeket a sós karamellás ételeket, sütemény, jégkrém, torta, ilyesmik. De senki nem mondja hogy milyen ízű is valójában, hogy sós vagy édes, csak hogy ilyen finom, mg olyan finom, majd elájulnak evés közben. Valaki, aki evett már ilyen sós karamellás ételt, leírná hogy mégis milyen? Azért nem veszek, mert 2 ezer Ft egy ilyen kis dobozos 400 ml-s jégkrém, és ha nem ízlik, nem szívesen dobnék ki rá ennyi pénzt, úgy hogy azt sem tudom milyen ízű.
2019. máj. 26. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Egyszerre sós és édes. Pillanatról pillanatra változik, hogy éppen melyik íz dominál a szádban.
2019. máj. 26. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem olyan gejl, mint a sima karamell, mondjuk en imadom a milkanak van sos karamelles csokija es azzal keveredve nagyon finom:) nem olyan edes, mint pl. az oreos szoval jol ellensulyozza az edes dolgokat
2019. máj. 26. 13:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2019. máj. 26. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sós és édes is egyszerre. Viszont szerintem ritka a valóban finom sóskaramellás cucc. Általában elszúrják az arányokat pedig csípem egyszerre a sósat és édeset :(

Fagyizókban szokott lenni, kóstold meg ott úgy nem vészes ha nem ízlik.

2019. máj. 26. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem dominál benne a só, csak kiemeli az ízeket. A süteményekbe sem véletlenül szokás tenni egy csipet sót. Egyébként ha ettél már Snickerst, akkor ettél sós karamellt is.
2019. máj. 26. 18:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, ettem már Snickers-t, és szerintem nagyon finom, ízlik. :)
2019. máj. 27. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!