Gyros után nektek is szokott rossz lenni a gyomrotok?
Kb mindegy hol és milyen gyrost eszek, szinte mindig rossz a gyomrom utána. Mitől lehet? Szósz? Vagy valamelyik zöldség? Pl. Hagyma?
Furcsa, mert egyébként más ételektől nem szokott ilyen gond lenni, a gyrostol viszont mindig, nem tudom melyik összetevő okozhatja. Nektek is van ilyen?
Nekem nincs, pedig érzékeny gyomrú vagyok a családommal együtt.
De csak otthon készített gyrost eszünk és azok sem porokból készülnek, hanem friss fűszerekkel és hozzávalókból.
Talán ez a titok.
Akkor is, ha otthon csinálod?
Sajnos a sarki gyrosok nem feltétlenül higiénikusan dolgoznak (tisztelet a kivételnek)
Egyetértek utolsó.. Pont tegnap vettem egyet, mert elfelejtettem elvinni munkába az ebédemet.
A mirelit krumpli zsíros volt és keményre száradt. A hús inas, rágós volt. A zöldség egyhangú (zacskós vágott saláta). Az öntet víz ízű, a sajt a legolcsóbb növényi szutyok. Mindezt 1600ft-èrt. Rohadtul nem adnak a minőségre a legtöbb helyen.
Én az utóbbi években otthon csinálom, 4 adagot általában, olcsóbb jóval és sokkal finomabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!