Szerettek piacra járni?
Itt a tavasz, nekem ilyenkor a legjobb hétvégi program, kimenni a Ráckevei piacra. A Duna parton a friss tavaszi levegőn egy kellemes séta, szeretek
- kicsit beszélgetni az ismerős árusokkal, hiszen van olyan akitől 20 éve vásárolok 😄,
- egy lángost, vagy langalót reggelizni.
- megkóstolni finom sajtokat.
- virágokat, palántákat válogatni
- böngészni a régiségek között,
- rácsodálkozni a napos csibékre, vagy tündéri kiskacsákra
Nekem ez nem a rohanásban áruval megtömött szatyrokról szól, sokkal inkább egy jó séta, kellemes kikapcsolódás.
Nem szeretek piacra járni, mert nagy a tülekedés. Emiatt elveszik az a varázsa, amit te is leírtál.
Akkor szerettem, amikor éjszakás voltam, és olyan idősávban tudtam menni, amikor alig voltak.
"Sajnos mindig is trend volt, hogy valaki elment a Nagybanira vagy a savanyítóüzembe és onnan hordta a cuccot mint saját terméket de ezeket az embereket már sikerült kiszelektálni az árúsaink közül"
Oooh, nagyon tévedsz, h már nincsenek ilyen árusok. Sajnos vannak, nem is 1.Annyira hitelesen, majdnem hogy betanult szöveggel mondják a vásárlóknak a szoveget, csakhogy tőlük vegyenek. Én is kofa voltam par évig. Volt 1 szomszédom a piacon, aki Nagybanira járt, sokszor hallottam, amit a vásárlóknak mond. Olyan szövege volt, h majdnem én is elhittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!