Darabolt micsodát kell venni húsvéti sonkának?
Figyelt kérdés
Anyukám tavaly elmondta, hogy a hentesnél darabolt valamit kérjek, ha jó, házi jellegű sonkát akarok főzni. Közben sajnos meghalt, de nem emlékszem, hogy mit kell venni. Tehát darabolt mit kell kérni hentesnél?
Köszi!
2019. márc. 25. 20:52
2/7 anonim válasza:
Részvétem.
Darabolt combot vagy lapockát vásárolj. A comb drágább, de jobban hasonlít a házi sonkához.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Az-az, comb vagy lapocka, ezt mondta Ő is! Hálás köszönetem!
2019. márc. 25. 21:06
4/7 anonim válasza:
Nagyon szívesen, örülök, hogy tudtam segíteni.
5/7 anonim válasza:
Én mondjuk nem nagyon érten hogy lesz a nyers combból sonka, de kellemes húsvéti ünnepeket!
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Bizony, és ez a legfinomabb! Majd jövök húsvétkor újabb kérdéssel, mely szerint "Mennyi ideig kell főzni a sonkát?". (Egyedülálló férfi vagyok.) :) Tavaly elég jó lett.
2019. márc. 27. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!