A rántott hal milyen halból finom igazán?
Tehát hagyományos panírban kirántott halra gondolok. A tőkehal jó pár évvel ezelőtt finom volt, most már az állaga olyan katasztrofálisan rossz, hogy szétesik, amikor kisütném. Próbáltam az afrikai harcsafilét, annak meg semmi hal íze nincs:( Lazac, tonhal, ezek grillezni, vagy serpenyőben pár csepp olajon, vagy tepsiben sütni valók.
Rántott halat miből szoktatok?
Nekem rántani a busa a favorit.
A ponttyal rokon, csak nem zsíros. Ha nem kapok busát, akkor a harcsa.
Szerintem ragadozó halakba gondolkodj. A pontyot írták sokan, de számomra az selejt hal. A pontynak az egyetlen helyen a létjogosultsága a halászlébe van, de ott viszont tényleg elengedhetetlen oda helyette semmi más nem jó.
Szóval visszatérve.. A hekk pl remek sósviziek közül. Hazaiból rántani meg a szürkeharcsa, süllő, csuka, pisztráng.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!