Mit egyen az ember szendvicsen ha már mindenben tartósítószer van, vagy ízfokozó?
Figyelt kérdés
Az összes felvágottban, szalámiban tartósítószer van. Mégis mit rakjak a kenyérre? Légyszíves ne ilyen fogyókúrás dolgokat írjatok, csak egészségesebben akarok táplálkozni.2019. febr. 10. 18:19
11/11 anonim válasza:
Termelői piacon vegyél rendes kolbászt. Valamint a jó fajta szárított szalámikban sincs szerintem tartósítószer, mint pl. a Rákóczi vagy Pick téliszalámi, mivel az eltarthatóságot az érleléssel érik el.
Ha szereted a halat, akkor füstölt, érlelt halfilékből is lehet finom szendvicset készíteni, amiket vákuum csomagolásban lehet kapni. Amiket felsoroltam egyik sem olcsó, de nem vizet és trutyit veszel a pénzeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!