Miből készül és hogyan a virsli? Miket tartalmaz? Pls vegyetek el a kedvemet a virsli evestol mert virsli függő lettem/vagyok sajnos
Figyelt kérdés
2019. jan. 17. 22:21
11/11 anonim válasza:
Dolgoztam húsiparban, a boltokból mindig visszahozták a túltárolt (lejárt szavatosságú) virslit meg párizsit, leszedték a bőrét, aztán dobták az alapanyagok közé, bedarálták ezt is. Néha már rendesen zöld volt. Főzéssel csíramentesítették ezt is, a sok között nem lehetett észrevenni.
Volt, hogy az udvaron a targoncás leborította a rakoncát, a sok hús ott hempergett a porban. Az udvarostól kért egy lapátot, visszatermelte, és vitte tovább a feldolgozóba.
Egy alkalommal két betanított munkás cigánygyerek célba köpött a kutterbe (amiben keverik a virslit meg a párizsit). Hát ja, az élelmiszeriparban kiugróan magas lett mára az arányuk, szinte mindent ők csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!