Milyen ételek vannak, amelyek nem tartalmaznak sem sót, sem cukrot, vagy csak nagyon kis mennyiségben?
hát ha csak a kristálycukor tiltott, akkor simán csak cseréld ki édesítőre vagy más cukorra.
én már próbáltam csirkemellet sütni só nélkül, csak fűszerekkel és ehető volt...
Banán palacsinta: egy banán minél puhább lehetőleg és egy tojás osszekeverve kis olajon kisütve kanalnyi adagokban
Fokhagymás csirkemell: tejben sok fokhagymával és uoldfuszetekkel aztasd a vékonyra szeletelt húst Liszt én forgatva kis olajon susd meg, ebbe azért mehetne so, de így sem Rossz, hozza mehet borsopure, párolt zöldborsót pici tejszínnel összeturmixolni ebbe pl soha nem teszek sot
Zoldfuszerekkel és so mentes ételízesítővel (bio boltokban kapható) egész jól lehet fuszerezni, eleinte fura lesz, és picit íztelen, de azért szerintem finom.
Nem a betegség miatt nem ehetek sót, hanem a gyógyszer miatt.
Jártam más orvosnál is, és azt mondta, hogy a kezelés tökéletes volt, ő is azokat adta volna és ő is kiemelte, hogy sót nem szabad fogyasztanom azzal a gyógyszerrel.
Még a gyógyszertárban is elmondták, hogy nem szabad sót enni abban az időszakban, amikor szedem.
Egyébként ez a gyógyszer a Prednizon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!