Mennyit költ havonta élelmiszerre két fő?
Én egyedül vagyok és kb.60 ezer megy kajára,két főre gondolom 120 ezer elég.
Rendelem az ebédet egy ételszállító cégtől,napi 1300 forint van rá,lehet válogatni.Havi 32 ezer kb. heti 6 napra.Ami marad abból meg vacsi,reggeli benne van az ebéd árában,pl.egy 120 forintos kakaós csiga.
Párommal élek. Jelenleg csak neki van munkája 200.000 forint körül keres. Hetente kb. 15 ezer forintot költünk kajára. (Reggelizni nem szoktam, ha megéhezek ebéd előtt, csinálok egy szenyót, tojást) Vacsi szintén hideg.
Hétfő: Borsóleves,pörkölt nokedlivel, savanyúság.
Kedd: a pörköltet összekeverjük rizzsel, rizseshús. + az előző napi borsóleves
Szerda: tészta. Mikor milyet kívánunk: Túrós, krumplis,káposztás,darás
Csütörtök: főzelék (borsó, tök, krumpli, sóska, spenót) Mellé tojás, fasírt, vagy a pörköltből fagyasztok le, és azt olvasztom fel hozzá)
Péntek: töltött csirkecomb, vagy simán sülve, mellé krumpli, vagy zöldséges rizs. Paradicsom,gyümi, esetleg valamilyen krémlevessel.
Szombat: Bableves, pogácsával, vagy palacsintával
Vasárnap: húsleves, rántotthús.
22N
Én egyedül élek Angliában, és havonta 220-250 fontot költök kajára, ami forintosítva 73-81 ezer között van. Legyen mondjuk 77 átlagban. Az árak egyformák kb. De rajtam van 25 kiló felesleg, igazság szerint a bevitt kajamennyiség 2/3-át lenne csak egészséges elfogyasztanom, egy normál súlyú nőnek elég is lenne annyi.
Tehát egy főre az egészséges fogyasztás kb. 50 000 Ft. Két főre 100-105 ezer elég kell, hogy legyen. Ha a férfi többet eszik, mert izmosabb, magasabb, akkor is elég kell, hogy legyen 120.
És ebben benne van az édesség, egyéb olyan dolgok, amikre semmi szükségem nincs, csak nassolnivaló, gondolhatjátok, ilyen dagadtan...
Úristen utolso
Miért nem fogyozol?
Bar mondjuk Angliaban a nepesseg 70%-a egeszsegtelenul el, es kétszer annyi az abortusz mint pl. Németországban!
Mondjuk MO se jobb
"es kétszer annyi az abortusz mint pl. Németországban!"
És ez most hogy is jön ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!