Szerintetek megehetem vagy lesz valami bajom?
Figyelt kérdés
málna szószt csináltam (forralással). Beleborítottam a málnát és csak akkor vettem észre hogy egy csomó penészes volt...úgy voltam vele mostmár mindegy2018. nov. 3. 22:48
2/4 anonim válasza:
Penészes ételt nem eszünk, ez alap, akármennyire antihipochonder, nem szívbajos, "ételt nem dobunk ki" emberek is vagyunk (leszámítva a direkt penészes sajtokat, persze).
De ha neked mindegy, nekem nem fáj, csak ugye, kérdezted.
Nem biztos, hogy lesz bajod, de nem azért van az immunrendszer, hogy feleslegesen terheljünk egyértelműen romlott ételekkel.
3/4 anonim válasza:
#3. Semmi köze az igénytelenséghez. A málna gyorsan penészedik, és sokszor ott ahol összeérnek a szemek így ha nem vizslatod szemenként, nem mindig lehet egyből észrevenni. Van egy rossz hírem: A 100%-os gyümölcslevekbe sem a hibátlan darabokat teszik bele. Fogalmunk sincs mennyi penészt megeszünk és megiszunk a bolti termékekből.
4/4 anonim válasza:
4 év orosz hadifogságot átélt "apai barátom" mondta,hogy ott Szibériában, a lágerben mindig penészes volt a kenyér. Ott helyben mindig eldöntötték maguk közt, hogy a fehér, a zöld vagy a fekete penészes kenyeret eszik-e aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!