Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Most találtam meg egy chio...

Most találtam meg egy chio chipset ami 3 hónapja lejárt. Megehetem, nem lesz tőle bajom?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
szerintem ne edd meg.
2012. aug. 1. 23:39
 2/9 anonim válasza:
81%
Kóstold meg:) ha nincs semmi baja ( ízre,állagra ) akkor megeheted. A szavatossági időt nem úgy adják, hogy 'na akkor holnaptól nem jó'.. csak egy idő, amit a gyártó azért ír rá ,mert addig biztos jó:)
2012. aug. 1. 23:56
 3/9 anonim válasza:
72%
nyugodtan edd meg
2012. aug. 2. 00:00
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Én akkor sem enném meg, ha még nem járt volna le...
2012. aug. 2. 00:41
 5/9 anonim válasza:
15%
enyire csöves vagy hogy a romlott csipszet akarod megenni?
2012. aug. 2. 01:44
 6/9 anonim válasza:
83%

tudjátok mit :D!

én nagyon szeretem a kiszáradt csipszet.régebben egy két napig a szekrényben hagytam egy tálban hogy jól kiszáradjon.

Nekem jobban ízlik úgy :)

szerintem nyisd ki szagold meg esetleg egyél meg egyet hátha jó még.Az ilyesmi nagy kincs egy éhes szájnak!

2012. aug. 2. 03:01
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
de a csipsz nem kiszárad hanem megpuhul.
2012. aug. 2. 09:30
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
kóstold meg, ha nincs semmi baja, nyugodtan megeheted. az ilyen dolgok szerintem elég nehezen romlanak meg, esetleg ki van puhulva, nem olyan friss, harsogós.
2012. aug. 2. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Semmi bajod nem lesz tőle. A chipsek is tele vannak tartósítószerrel, három hónap az semmi. (Meg gondolom, te még nem voltál kollégista.)
2012. nov. 9. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!