Valaki, mi ennek a neve?
Figyelt kérdés
Egy ilyen kis szett amiből több fajta ételt tudsz csinálni ilyen porokból.pl hamburgert, sültkrumplit és ilyen cukros íze lesz.2018. okt. 27. 10:42
1/7 anonim válasza:
cukros ízű hamburger? ki akarna olyat csinálni?...
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, de elég szörnyen hangzik, remélem, betiltják.
4/7 anonim válasza:
Sültkrumplit, meg hamburgert porból??! És cukros lesz?? Lyézusom! A kábszi rossz!
5/7 A kérdező kommentje:
Nem,több videóban is benne volt Youtubon,csak nem találom.
2018. okt. 27. 22:47
6/7 anonim válasza:
4-es vagyok, és megtaláltam! Atyaég, ez tényleg létezik! https://www.youtube.com/watch?v=g8gJOCwBuFc
Ekkora baromságot is csak a japánok tudnak kitalálni! Azt írják az Amazonon kapható, és eredetileg valami űrhajós cucc volt, azt fejlesztették tovább a japcsik. Hamburger Popin' Cookin' kit DIY candy a neve. Na én nemigen adnék érte egy forintot sem!
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok ismét - azért normálisabban is megfogalmazhattad volna a kérdést, ebből nem tudsz "több fajta ételt" csinálni, csak hamburgerre ill. sültkrumplira hasonlító mini sütifélét. Meg mi az, hogy "cukros íze lesz"? Ez eleve valami édesség. Adalékanyagokkal felfújt, színesített műkaja, magyarul: szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!