Ha a csokimikulások esetében annyira figyeli mindenki, hogy igazi csokoládéból legyen, ne kakaómasszából, akkor a túrórudinál miért nem? Hiszen abból sokkal többet eszünk egy év alatt, nem?
Miért enne valaki több túrótudit, mint csokimikulást???
Mellesleg egy mikulás teljes egészében csokiból van, a túrórudinak meg csak egy kis hányada....
"Miért enne valaki több túrótudit, mint csokimikulást???"
Mondjuk eleve azért, mert az nem csak szezonálisan kapható, pár hónapig évente, hanem 12 hónapon át.
"Mellesleg egy mikulás teljes egészében csokiból van, a túrórudinak meg csak egy kis hányada...."
:) Most nem a csokimiki közepében levő semmit hasonlítjuk össze a túrórudi közepében levő túróval, hanem a külsejüket.
"Mert tudomásom szerint nincs olyan rudi, amely igazi csokiból készülne, tehát nincs is mire figyelni."
Most, hogy mondod, én is úgy látom, hogy eltűnt a Milka rudi, ami valódi csokoládéval volt bevonva... :( De csak pár éve. Arról viszont, hogy ne masszát vegyünk a gyerekeknek, hanem igazi csokoládéból készült figurákat, már hosszú évek óta hallani a mikulásfigurákkal kapcsolatban. A túrórudikkal kapcsolatban viszont szerintem sose jött elő ez a szempont, pedig abból határozottan több fogy, biztos vagyok benne, hiszen egész évben folyamatosan árulják, nem csak pár hónapig, szezonálisan, mint a mikulásokat; ráadásul - mivel túró van benne, ami ugye egészséges - a szülők hozzáállása is eleve olyan, hogy "hadd egye, hiszen fehérjeforrás (is)", nem pedig eleve lelkiismeretfurdalással, hogy "már megint csak édességet eszik a gyerek, nem szabad hagyni, legfeljebb pár falatot".
Cimke.
En elolvasom vasarlas elott pl. mindkettot.
Rudinal osszetevok alatt ott van túrót latott e vagy csak alvadek.
Csokinal szinten nem veszem meg a bevonomasszat.
Nem olyan nehez ez.
Évét nem tudom megmondani, hogy mikor ettem utoljára túrórudit, a gyerekeim sincsennek oda érte... (pedig mindhárman iszonyúan édesszájúak vagyunk!!)
De amúgy mindenki olyat vesz, amilyet akar
"Miért nem figyelsz rá, ez a kérdés?!"
Nem, a kérdés nem rólam szól, hanem arról, hogy a túrórudikat miért nem célozza a "ne vegyél masszát" kampány. (Mellesleg meg fogalmad se lehet róla, hogy én figyelek-e rá vagy sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!