Steakburgonya hogy lenne finomabb, ha olajban vagy sütőben készítem el?
Figyelt kérdés
Megfőzném a krumplit és utána 2 lehetőség lenne:
vagy kisütöm utána olajban vagy beteszem a sütőbe és megsütöm.
Melyik lenne a jobb?
2018. okt. 17. 22:31
1/6 anonim válasza:
Ez ízlés dolga. Én sütőben sütném, mert nekem jobban ízlik, ha nem olyan olajos (na meg egészségesebb is).
2/6 anonim válasza:
Hideg vízben felrakom a vízzel. Forrás után nem főzöm tovább. Leszűröm, berakom a tepsibe, amit kikentem olajjal (kb 1 kiskanálnyival) és befűszerezem a krumplit így teszem be a sütőbe.
4/6 anonim válasza:
Én nem szoktam megfőzni. Vastag hasábokra vágom, tepsire rakom megfújom olajspray-vel és megszórom steak fűszerkeverékkel. Aztán mehet a sütőbe.
5/6 anonim válasza:
Ízlés dolga. Nekem a sütőben sütött dolgok (már ha ilyen szárazak, a nedvesebb, zsírosabbak másak) nem jönnek be, a krumplihoz pedig sok zsír kell az én világomban. De van, akinek jobb a sütős. Ezt nem lehet objektíven eldönteni.
6/6 anonim válasza:
Nekemaz olajban sült ízlik jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!