Lesz valami baja a darálthúsnak, ha ma kivettem a hűtőből, de csak csütörtökön készitem el?
Ne tedd vissza.
ELméletileg nem lesz semmi baja csütörtökig, de jobb lenne ha előbb el tudnád készíteni és esetleg a kész ételt lefagyasztani, bár ez attól is függ, hogy mit csinálsz belőle.
Szerintem már ne tedd vissza a húst, mert rá is szokott írva lenni az ilyesmikre hogy tilos újrafagyasztani, ha jól tudom azért mert megbetegedést okoz.
Elvileg csütörtökig szerintem még eláll.
Semmi baja nem lesz csütörtökig. Tedd jól hátra a hűtőbe, érjen szinte a falához, ott nagyon hűt. Nekem még oda is szokott kicsit fagyni.
Ha esetleg fasírtot csinálsz belőle, ma be is gyúrhatod és úgy tedd a hűtőbe. Még finomabb lesz, mert jól összeérik.
Ma kedd van, és azt írod, félig engedett ki. Rakd a normál hűtőben úgy ahogy van, minél közelebb a hátsó falhoz, akkor lassabban enged fel teljes mértékben.
Holnap gyúrd be, fűszerezd, rakd be ugyanoda jó hátra, és ha sütörtökön sütöd, semmi baja nem lesz! Ennyit ki fog bírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!