Másnak is feltűnk, hogy az Aldiban kapható darálthúsnak mindig van némi ecetes szaga?
Nálunk most nyílt, így lelkesen kipróbáltam, de le fogok szokni róla.
Amúgy én sem mertem elkészíteni.
Az Aldiban és még sok helyen csak előrecsomagolt védőgázzal "tartósított " húsokat lehet kapni.
Párszor én is belefutottam akciósba, és nem bírtam ellenállni, de én sem szeretem. -ugyan ki nem dobtam, mert végülis főzve/sütve semmi baja nem volt -de azóta sem veszek ilyen csomagolású termékeket.
Lehet, hogy a csomagolás az oka? Az igazság az, hogy sajnáltam kidobni mert a színe friss volt, az állaga is teljesen jónak látszott, de a szaga elrettentett. Főleg, hogy a kicsi gyerekeink is ebből ettek volna nem kockáztattam.
De lehet, hogy valóban a csomagolás okozza.
Igen, a védőgáz (nitrogén, oxigén és szén-dioxid keverék) miatt van ilyen illat, de ez pár perccel a felnyitás után már sehol sincs.
Személy szerint nekem ez megnyugtatóbb, mint a napok óta a félig nyitott pultban üldögélő húsdarab, amit a ki tudja milyen gyakorisággal tisztított darálón küldenek át...
Köszönöm a válaszokat! Most már én is utána néztem ennek a csomagolási technikának. Így azért nyugodtabb vagyok. A kidobott termék meg tanulópénz volt. :)
Bár inkább dobjam ki feleslegesen, mint kapjunk valami guszta kis fertőzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!