Miért forr fel a befőtt?
Figyelt kérdés
Kísérletképpen nyers (vitamin miatt) reszelt almát forró lében tettünk el, de felforrt.2018. szept. 29. 10:42
1/1 anonim válasza:
a cukortartalma miatt. a cukor erjedésnek indul, és az gázképződéssel jár. valószínűleg rosszul csináltátok a dunsztolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!