Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Zöld dió befőtt, merre keresse...

Zöld dió befőtt, merre keressem? (Nem webshop)

Figyelt kérdés

Közel egy éve beszélgettem apukámmal, hogy mennyire szeretné megkóstolni. Akkor jó vidékiként megbeszéltük, legközelebb csinálunk. Persze ebből nem lett semmi, sajnos.

De mivel lassan itt a születésnapja, gondoltam meglepem néhány hasonló dologgal amire “kiváncsi”.

Utána is néztem interneten, de CSAK webshopokat találtam. Sajnos a rendelés nem jöhet szóba mivel én sokat dolgozok így neki kéne átvenni. A kérdés szimplán annyi lenne: Budapesten (ha egyáltalán van) hol keressem?

2018. aug. 5. 08:55
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Rendeld a munkahelyedre a webshopból.

2018 van, nem muszáj piacra menni és kofákkal alkudozni, ha venni akarsz valamit.

2018. aug. 5. 09:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Persze, ez logikus lenne, csak sajnos nem fix helyen vagyok. (Cégen belül több boltba járok beugrósként, és van olyan hogy én se tudom másnap merre leszek. Cég irodája meg messzebb van mint egy “gyorsan beszaladok valamiért” távolság.)
2018. aug. 5. 09:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor beszéld meg valamelyik szomszéddal, rokonnal, baráttal aki át tudná venni, hogy mivel meglepetés, nem akarod a címetekre kérni.
2018. aug. 5. 10:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Postapontokra, pick-pack pontokra is lehet rendelni, pont ilyen esetekre.

Ez mind csak kifogás.

2018. aug. 5. 12:24
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem online rendelésben és annak lebonyolításában kértem segítséget. Persze ez mind nekem is eszembe jutott. Nem első körben szaladtam ide ezzel a kérdéssel.

De NEM szeretnék rendelni. Magát a kérdést is úgy tettem fel, hogy hol kaphatok azon kivűl. Én értem, hogy ez tanács akart lenni, de nem ebben kértem.

2018. aug. 5. 12:26
 6/10 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
Bioboltokban nagyon ritkán szoktam látni. Sok webshopnak meg van személyes átvételi lehetősége Bp-en (bár ezt pontosan nem értem, hogy ha vidéki vagy, akkor miért Bp). Nekem be van állítva a naptáramban, hogy szóljon május végén, hogy lehet szedni a zöld diót. Idén jóval korábban "érett", mint azt a néphagyomány tartja, június közepén már csonthéjas volt, úgyhogy akkor már késő leszedni. A Herbária gyárt zöld dió dzsemet, ha az is jó.
2018. aug. 5. 17:45
 7/10 A kérdező kommentje:

Vidéken élek, de Budapesten dolgozok. (Konkrétan 7 napból 6-t) Meg nálunk biztos nincs ilyesmi, mert már közelebbi ismerősöket kérdeztem erről.

De köszönöm, akkor a holnapi napomat rászánom hogy körbe járom a város bio boltjait hátha találok.

2018. aug. 6. 00:47
 8/10 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%

Azok a boltok is esélyesek, amik (kis)termelői finomságokra, kézműves élelmiszerekre, ínyencségekre specializálódtak. Ahogy pl. ennek a zöld dió befőttet is gyártó termelőnek a termékei is kaphatók sok ilyen boltban, az oldala alapján: [link]

Ilyenek még a Szatyorbolt, a Stelázsi, Szalámibolt stb. Bár én körbejárás helyett inkább végigkérdezném a boltokat telefonon, levélben...

2018. aug. 6. 12:58
 9/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

Ma (vagyis tegnap) csak olyan boltokba szaladtam be, amelyik útba esett. De igen, a telefonálás is eszembe jutott miután már a harmadikból kijöttem.

2018. aug. 7. 00:47
 10/10 anonim ***** válasza:
LoL :D
2018. aug. 7. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!