Zacskós levesek közül melyek a legjobbak?
Figyelt kérdés
2018. szept. 17. 14:28
1/8 anonim válasza:
Amik még ehetőbbek azok a gyümölcs,és krémlevesek szerintem, többi az csak akkor csúszik mikor beteg vagyok és jól esik a forró leves de nincs erőm főzni. Akkor is jól telerakom csilivel.
2/8 anonim válasza:
Semelyik. A legtöbb izetlen, fel kell dobni vmivel. Inkább leveskocka+tészta, ha gyors leves.
3/8 anonim válasza:
Kinek mi.
Mostanság már nem nagyon veszek ilyeneket, mert figyelnem kell a kalóriákra, és az ilyen üres kaják tele kalóriával nem nagyon férnek bele, de ritkán megengedek magamnak egy Smack levest, abból is a csípőset (csirke, marha), illetve imádom még a görög gyümölcslevest.
4/8 anonim válasza:
Nekem a Maggi marhahús leveskocka képviseli ízben a csúcsot.
Végigkóstoltam már az egész palettát.
Még a pörköltbe is ezt rakom.
5/8 anonim válasza:
Betegség esetén nagyon jól esik a tejbe gríz, tejbe rizs.
6/8 anonim válasza:
Mi a Maggi leveseket szeretjük, az Újházi tyúkhúsleves, Dörgicsei csibeleves.
8/8 anonim válasza:
Mind scheisse. 5 perc és összeütsz egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!