Miért van az, hogy az áruházakban vásárolt fagyasztott zöldségekből készített levesek teljesen íztelenek és csapnivalóak?
Figyelt kérdés
A helyben termesztett lefagyasztott zöldségekből készült levesek ellenben teljesen ehetőek. Miért van ez? Mitől olyan rosszabbak az áruházakban vásárolt zöldségek?2016. ápr. 2. 22:35
1/3 anonim válasza:
vegyél iglot, mit azt szoktunk, annak jó a minősége és íze is van.
2/3 anonim válasza:
Én pár nem jó terméket kivéve a legolcsóbb fagyasztott zöldséget veszem, a zöldbab necces, de a többiből igen finom leveseket főzök. Az igazán zsenge zöldborsóleves csak a kertből frissen szedett borsóból készül, ez ilyen, de azért a normál zöldborsóleves is igen jó. S az olcsó fagyasztott zöldborsók is elég zsengék szoktak lenni ahhoz (azért van kivétel), hogy nyersen egyem. Amit nagyon szerencsésnek tartok :) A borsó pont az, amit zöldségesnél eszembe nem jutna venni, nekem zsenge kell, nem állott, amivel még meló is van s ezzel együtt is drágább.
3/3 anonim válasza:
Tegyél bele sót borsot ,stb és lesz íze .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!