Miért tesz mindenki a paradicsomra sót?
Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 20:30
11/15 anonim válasza:
Ha ízetlen, akkor megsózom. De pl az apró, kertben termő paradicsom só nélkül is hihetetlenül ízes.
12/15 anonim válasza:
Soha életemben nem tettem rá sót.. natúr szeretem.
14/15 anonim válasza:
Mert a só kihozza a paradicsom ízét. Sokkal finomabb sóval, de nélküle se rossz.
Én néha szoktam sózni, néha nem. Mikor milyen kedvem van. :)
15/15 anonim válasza:
Én úgy nőttem fel, hogy a szüleim sózták, szerintem sokaknál ez a magyarázat, hogy így szokták meg. Aztán nálam idővel változott, mert elkezdtem csak úgy magában is enni (mint az almát), akkor nem sózom, meg van, hogy nincs kedvem sót keresni. De szezonon kívül elég ízetlenek a paradicsomok, úgyhogy azt sózom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!