Mely sajtok fogyaszthatóak laktózérzékenyként?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, a sajtok legnagyobb részében nincs vagy nagyon minimális a laktóz.2018. aug. 21. 18:14
2/4 anonim válasza:
A kemény sajtokban már elbomlik a laktóz, azokat lehet enni.
3/4 anonim válasza:
Amelyiknek a szénhidrát tartalma 1 gramm/100 gramm alatt van, azt nyugodtan eheted.
4/4 anonim válasza:
Igen, a kemény és bizonyos félkemény sajtokban nincsen laktóz a hosszú érlelési folyamat miatt, pl.: Pannónia, Ementáli, cheddar, parmezán, Apenzeller, Gouda, Camembert, Brie, Gorgonzola, Roquefort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!