Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mely sajtok fogyaszthatóak...

Mely sajtok fogyaszthatóak laktózérzékenyként?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, a sajtok legnagyobb részében nincs vagy nagyon minimális a laktóz.
2018. aug. 21. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Amelyeket kedvelsz.
2018. aug. 21. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
A kemény sajtokban már elbomlik a laktóz, azokat lehet enni.
2018. aug. 21. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Amelyiknek a szénhidrát tartalma 1 gramm/100 gramm alatt van, azt nyugodtan eheted.
2018. aug. 21. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a kemény és bizonyos félkemény sajtokban nincsen laktóz a hosszú érlelési folyamat miatt, pl.: Pannónia, Ementáli, cheddar, parmezán, Apenzeller, Gouda, Camembert, Brie, Gorgonzola, Roquefort.
2018. aug. 25. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!