Gyrososoknál miből van a borjú gyros hús?
Figyelt kérdés
Némelyik gyrososnál a borjú hús néven árult készítménynek furcsa szivacsos állaga van, egyáltalán nem hasonlít húsra és mintha az egész egy nagy tömb lenne, ami szintén nem jellemző a húsokra.
Ezek miből készülnek?
2018. aug. 21. 10:00
11/13 anonim válasza:
10-es, és egy fél oldalnyi válaszból ennyibe kell belekötnöd, mindezt anélkül, hogy bármi használhatót hozzátennél... nyilván.
Akkor mondok mást: aki ilyen nagy tételben vásárol marhát, meg csirkét (mivel abból egy gyrosos helyen kb 3-szor annyi fogy, mint marhából) az simán hozzájut kiskereskedelmi forgalomba ki se kerülő, 500 ft-os sertés nyesedékhez.
De ha gondolod mondok még pár ötletet olcsósításra. Ha esetleg ez se felelne meg...
12/13 anonim válasza:
#11. Az írásod többi részéhez nyilván azért nem fűztem kommentet, mert aláírtam, minek erősítsem meg azt ami már le van írva és mondjuk pont hogy egyet értek a zömével? Nem kötekedés, hogy szerintem oldalast nem használnak kiegészítés célra, csak hozzáfűzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!