Most komolyan!
Ha azt mondjuk, hogy egészségtelen, akkor nem fogsz többet gyrost enni?
Teljesen jogos, elvégre itt mindenki képzet dietetikus és gasztroenterológus!
(Csak kérdem: Mi a fene lenne benne egészségtelen?)
Mi lenne benne egészségtelen? :)
Sok telített zsír (hús, joghurt, krumpli ha azt olajban sütik mint a legtöbb helyen), dioxin, hormonok a húsban,tejtermékekben, ízfokozók, stb.
A divatos utcai kaják közül én viszonylag egészségesnek tartom: nagyon sok fehérje van benne, és ami fontos: a szénhidrát mellett sok zöldség, amiből tipikusan keveset fogyasztunk, pedig az emésztőrendszernek nagy szüksége van rá. Van, hogy csak salátával kérem, sültkrumpli/rizs nélkül - úgy még kevesebb kalória is, és nem telít el annyira. Nekem ideális kaja edzés mellé.
Az egyetletlen negatívumnak az ízfokozók használatát tartom (- ízlelés alapján szinte kizártnak tartom, hogy ne lenne a hús fűszerezésében), de azt egyébként sajnos mindenhol használnak.
(Ha viszont otthon készíted el rendes alapanyagokból és fűszerezéssel, akkor az első bekezdésben írtak alapján kifejezetten egészséges étel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!