Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Cserpes joghurt fel van...

Cserpes joghurt fel van fúvódva a dobozában, lesz valami bajom tőle?

Figyelt kérdés

Epres

A múltkor ugyanez volt, szavatossága elvileg még jó volt, de amikor kibontottam a fedőfóliát, akkor kidurrant és rossz íze volt, kidobtam.

Most ugyanaz volt, de kibírható volt ízre, megettem.

Túróra hasonlított a joghurt íze.

El kellene menni itthonról, de nem merek, mert hátha most elrontottam a gyomrom.

Nem az első eset, mostanában, kérdés h ez normális, hogy így felfújódik a fedőfólia?

Valami erjed gondolom, de most még vagy 5-6nap volt a lejáratig.

A múltkorit azért dobtam ki, mert aznap járt le.

Elronthatom a gyomrom? Inkább maradjak wc közelben?

2018. aug. 5. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha megszakadt valahol a hutolanc, nem megfeleloen taroltak/szallitottak, akkor siman lehet romlott a lejarati ido elott is.
2018. aug. 5. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem normális ez. Valószínűleg a szállítás során nem volt jól lehűtve, és így romlott meg. Velem is előfordult már a mozgó árusító autóból amikor vettem, legközelebb rákérdeztem, és azt mondta az árusító, hogy legközelebb vigyem vissza és kicseréli.
2018. aug. 5. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Normális, nálam is fel szokott.

Elég neki annyi, hogy hazaviszem a negyven fokban. Baja nincs sosem, egyiknek sem, csak hülye a fólia rajta.

2018. aug. 6. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:

sajnáltam kidobni, nem lett baj belőle.

legközelebb inkább megnézem csak rajta van az a műanyag kupak, és amiatt nem feltétlen látszik.

Elvileg hűtőpulton volt, de akkor biztos előtte a rakiban tárolták rosszul, vagy a beszállító volt figyelmetlen.

oké, köszönöm a felvilágosítást.

2018. aug. 7. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!